Aρχική | Βοήθεια FAQ | Newsletter | Επικοινωνία
Αρχική / Ηλεκτρικές συσκευές /

Ελεύθερη Αναζήτηση:

Ενδιαφέρομαι για:

ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Κύριο Θέμα

Πως να μην κάνετε πλούσια τη ΔΕΗ

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, κάθε ευρώ μετράει! Μαγείρεμα, πλύσιμο, ζεστό νερό, φώτα, κλιματισμός, είναι πράγματα αναπόσπαστα απο την καθημερινότητα του καθενός, που όμως στοιχίζουν κάτι παραπάνω. Ενδεικτικά ένα κοινό οικιακό ψυγείο καταναλώνει περίπου 550 kWh ετησίως, ενώ ένα συμβατικό πλυντήριο καταναλώνει πάνω απο 2kWh για κάθε πλύσιμο! Μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και κατ’ επέκταση χρήματα αλλάζοντας συνήθειες και κάνοντας μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι μας; Σίγουρα ναι! Ας δούμε πως, βήμα βήμα.

διαβάστε περισσότερα
 • Κουζίνες

  Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει λέει ο λαός μας. Για την παρασκευή νόστιμου και υγιεινού φαγητού χρειαζόμαστε πρώτα και κύρια μια...κουζίνα. Τι είδη υπάρχουν, τι πρέπει να ξέρουμε. Διαβάστε το άρθρο και ενημερωθείτε.

  διαβάστε περισσότερα
 • Πλύνατε τα πιάτα σας;

  Γιατί να κάνετε δύσκολη την καθημερινότητα σας όταν η τεχνολογία εδώ και λίγα χρόνια σας έχει δώσει την ευκαιρία να επιλέξετε τους πολύτιμους βοηθούς σας στο χώρο της κουζίνας; Πιο προσιτά από ποτέ τα πλυντήρια πιάτων, υπερασπίζονται άξια το δικαίωμα τους να αποτελούν το βασικό εξοπλισμό ενός νοικοκυριού.

  διαβάστε περισσότερα
 • Πλυντήριο ρούχων

  Οι γυναίκες παλαιότερα έπρεπε να κουβαλήσουν το νερό από τις πηγές, να το ζεστάνουν μόνες τους, να χρησιμοποιήσουν δικιάς τους δημιουργίας σαπούνια και να τρίψουν πάρα μα πάρα πολύ τα ρούχα. Ευτυχώς η τεχνολογία με το πέρασμα τωΠλύν ετών φάνηκε να συμμερίζεται τη δυσκολία αυτής της καταστάσεως, οπότε σήμερα το πλύσιμο των ρούχων είναι πιο εύκολο από ποτέ. Και τα πλυντήρια ακόμα συνεχίζουν να εξελίσσονται τεχνολογικά, υποσχόμενα πιο αποτελεσματικό αλλά και πιο οικονομικό πλύσιμο.

  διαβάστε περισσότερα
 • Ψυγείο

  Η συντριπτική πλειοψηφία των τροφίμων μας (λαχανικά, κρέατα κλπ.) παράγεται μακριά από εμάς. Το γεγονός αυτό οδηγεί αναπόφευκτα στην ανάγκη για διατήρηση των τροφίμων αυτών. Έτσι λοιπόν, ο κάθε οικιακός καταναλωτής, αναπόφευκτα θα πρέπει να επιλέξει ένα ψυγείο για το σπίτι του. Η επιλογή αυτή απαιτεί πολύ προσοχή, καθώς το ψυγείο είναι η μοναδική ηλεκτρική συσκευή με εικοσιτετράωρη λειτουργία. Από τη στιγμή που θα αγοράσουμε το ψυγείο μας μέχρι τη στιγμή που θα το πετάξουμε, πρόκειται να δουλεύει σχεδόν συνεχόμενα, με ελάχιστες διακοπές. Για αυτό είναι σκόπιμο να επιλέξουμε ένα ψυγείο χαμηλής κατανάλωσης που θα ταιριάζει στις ανάγκες μας.

  διαβάστε περισσότερα
 • Μια κλάση πάνω...

  Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για την εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα για την προστασία του περιβάλλοντος και μέσα σ’ όλα αυτά η ενεργειακή κλάση των συσκευών εισβάλει στη ζωή μας! Ενεργειακή κλάση είναι στην ουσία η σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ενέργειας και της απόδοσης μιας συσκευής.

  διαβάστε περισσότερα
 • Κουζίνα χωρίς μυρωδιές

  Η όσφρηση, αν και όχι τόσο ανεπτυγμένη στους ανθρώπους όσο στα ζώα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ακόμα και μια ευχάριστη μυρωδιά αν είναι πολύ έντονη και συνεχίζεται για πολλή ώρα μπορεί να γίνει ενοχλητική. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι φροντίζουν να απομακρύνουν τις περισσότερες μυρωδιές από το σπίτι τους, και κυρίως από την κουζίνα τους, όπου είναι και ο χώρος όπου δημιουργούνται οι περισσότερες από αυτές.

  διαβάστε περισσότερα
NEWSLETTER