Aρχική | Βοήθεια FAQ | Newsletter | Επικοινωνία
Αρχική / Μπάνιο /

Ελεύθερη Αναζήτηση:

Ενδιαφέρομαι για:

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Κύριο Θέμα

Τα πάντα για το μπάνιο

Το ύφος ενός σπιτιού αντικατοπτρίζεται σίγουρα στο μπάνιο του. Καθώς είναι μικρός χώρος, συμπυκνώνει πολλά στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην προσωπικότητα και το γούστο του ιδιοκτήτη. Το χιούμορ ή η αυστηρότητα, η απλότητα ή η αγάπη για τη βαριά διακόσμηση, είναι χαρακτηριστικά που θα μας «μιλήσουν» άμεσα στον χώρο του λουτρού.  Οι επιλογές σε υλικά και στυλ είναι πολλές, εδώ προσπαθήσαμε να τα συγκεντρώσουμε για τα βασικά είδη υγιεινής ώστε να πάρετε μια ιδέα.

διαβάστε περισσότερα
 • Ιστορίες μπάνιου

  Τα είδη υγιεινής και τα διάφορα εξαρτήματα τους αποτελούν τα κύρια στοιχεία και είναι οι πρωταγωνιστές στο χώρο του μπάνιου. Μπορούμε να τα διαλέξουμε ανάμεσα από πλήθος τύπων, σχεδίων και χρωμάτων που μας παρέχουν οι σύγχρονες βιομηχανίες, οι οποίες έχουν κατασκευάσει θαυμάσια μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία. Οι τελευταίες τάσεις επιβεβαιώνουν τις οριζόντιες γραμμές, τις μινιμαλιστικές φόρμες και το χρώμα.

  διαβάστε περισσότερα
 • Κάτι τρέχει...

  Η εποχή που δεν υπήρχε νερό και η καθημερινή καθαριότητα του εαυτού μας γινόταν με τη χρήση κουβάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα οι νιπτήρες, οι μπανιέρες και οι ντουζιέρες συνοδεύονται από μπαταρίες και βρύσες υψηλής αισθητικής και γούστου. Όταν τα είδη υγιεινής πήραν τη σημερινή τους μορφή έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά οι βρύσες μιας στρόφιγγας που αναμείγνυαν ζεστό με κρύο νερό. Με τη διάδοση της θερμοστατικής μπαταρίας μας δόθηκε η δυνατότητα της ρύθμισης της αναλογίας κρύου και ζεστού νερού σε κάθε ροή, καθώς και η διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια ενός λουτρού.

  διαβάστε περισσότερα
 • Ώρες χαλάρωσης και ευεξίας

  Δεν χρειάζεται να οργανώνετε διήμερα σε οργανωμένες μονάδες spa ή να σπαταλάτε άδικα μηνιαίες συνδρομές για το γυμναστήριο της γειτονιάς σας για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες μιας σάουνας. Μπορείτε σήμερα να ζήσετε την ίδια θεραπευτική εμπειρία στο σπίτι σας όποια στιγμή το επιθυμείτε.

  διαβάστε περισσότερα
 • Βασικές γνώσεις για τα είδη υγιεινής

  Ένας από τους χώρους που απασχολεί συνήθως πάρα πολύ όσους κατασκευάζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι τους, είναι αυτός του μπάνιου. Ας κάνουμε μια αναφορά, λοιπόν, στα βασικά είδη υγιεινής όπου πρέπει ο καθένας μας να κάνει κάποιες επιλογές.

  διαβάστε περισσότερα
 • Ένα μικρό, αλλά λειτουργικό μπάνιο

  Στις περισσότερες πολυκατοικίες υπάρχουν μικρά μπάνια που «βλέπουν» σε φωταγωγό, ενώ όταν χτίζει κάποιος από την αρχή, προτιμά να έχει πιο πολύ χώρο στο σαλόνι ή στο καθιστικό, παρά στα μπάνια. Αν είστε λοιπόν από αυτούς που έχουν ένα μικρό μπάνιο, αλλά και από εκείνους που επιθυμούν ένα πιο ευρύχωρο, υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε λειτουργικό.

  διαβάστε περισσότερα
NEWSLETTER