Aρχική | Βοήθεια FAQ | Newsletter | Επικοινωνία
Αρχική / Διακόσμηση /

Ελεύθερη Αναζήτηση:

Ενδιαφέρομαι για:

ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Κύριο Θέμα

Χίλιες και μια νύχτες στο... σπίτι σας

Όλοι θα θέλαμε να βρούμε ένα μαγικό λυχνάρι, το τζίνι του οποίου να μας εκπληρώσει μερικές από τις μεγαλύτερες ευχές μας. Κι αν αυτό αποτελεί απλά ένα άπιαστο όνειρο, η δημιουργία ενός όμορφου παλατιού που μέσα του θα αισθάνεστε εμίρηδες, μπορεί να γίνει πραγματικότητα με ορισμένες πολύ εύκολες επεμβάσεις. Διαμορφώστε χώρους με «ανατολίτικη» φινέτσα και αποδράστε από τα αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά κλισέ της σύγχρονης διακόσμησης. Παρασυρθείτε από τα παραμύθια της Χαλιμάς, απολαύστε τον αέρα μιας ανάλαφρης πολυτέλειας και ετοιμαστείτε να ζήσετε «χίλιες και μια νύχτες» στο σπίτι σας.

διαβάστε περισσότερα
 • Industrial αισθητική σε σύγχρονα lofts!

  Πριν από περίπου εκατό χρόνια, άνεργοι ζωγράφοι και λοιποί καλλιτέχνες έψαχναν χώρους που να μπορούν να συνδυάσουν εργαστήρι-ατελιέ και σπίτι. Αυτοί οι χώροι ήταν κατά κανόνα παλιά κτίρια σε βιομηχανικές περιοχές. Από τότε η βιομηχανική αισθητική άρχισε να κάνει την εμφάνιση της… Μέχρι που έφτασε να αποτελεί σήμερα την πιο cult αισθητική άποψη της δεκαετίας μας!

  διαβάστε περισσότερα
 • Ελληνικό design με στυλ και πρωτοτυπία!

  Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν τα ελληνικά δημιουργικά studios που ασχολούνται με το design αντικειμένων. Πρωτότυπα φωτιστικά, έπιπλα και άλλα χρηστικά αντικείμενα σε λίγα ή περισσότερα αντίτυπα. Αντικείμενα που έχουν άποψη και ιδιαίτερη σχεδιαστική γραμμή και μάλιστα είναι… Made in Greece! Ένα από αυτά τα studios είναι και η Athens design yard! Ασχολείται με τη σχεδίαση αντικειμένων (επίπλων φωτιστικών κ.τ.λ.) αλλά και εσωτερικών χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων, βιτρινών, προωθητικών stand.

  διαβάστε περισσότερα
 • Το μέλλον στο σπίτι σας...

  Το design δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αισθητικές και εργονομικές ανάγκες της βιομηχανίας. Υπογράφει αντικείμενα καθημερινής χρήσης ή απλά εκκεντρικά διακοσμητικά ακόμη και εγκαταστάσεις με φως, ήχο και video. Μέσα σε έναν κόσμο που τα πάντα κινούνται βάσει λογικής και στερεότυπων η χρήση των αντικειμένων design αποτελεί φιλοσοφία και τρόπο ζωής.

  διαβάστε περισσότερα
 • Συνδυασμός διαφορετικών στυλ στη διακόσμηση

  Η αρμονία της επίπλωσης ενός χώρου εξασφαλίζεται πριν απ’ όλα στην αξιολογική ενότητα των προσόντων που παρουσιάζουν τα έπιπλα που την αποτελούν. Γι’ αυτό το λόγο ο συνδυασμός επίπλων διαφορετικού στυλ είναι πολύ πιο ευχάριστος από τη ανιαρή συγκέντρωση σ’ ένα δωμάτιο αταίριαστων επίπλων της ίδιας εποχής. Μπορούμε λοιπόν να έχουμε στο χώρο μας συνδυασμούς επίπλων από διαφορετικές εποχές του παρελθόντος ή μοντέρνα παντρέματα vintage εκπροσώπων με μοντέρνες προτάσεις απόλυτου design.

  διαβάστε περισσότερα
 • Baroque διάθεση

  Την πιο μοντέρνα τάση στο χώρο της διακόσμησης αποτελεί σήμερα η αναστημένη φιλοσοφία του αρχοντικού Baroque. Έπιπλα, υφάσματα, ταπετσαρίες ακόμη και αρχιτεκτονικά-δομικά στοιχεία γίνονται εκφραστές του ανανεωμένου κύματος εκσυγχρονίζοντας άριστα ένα είδος μοναδικής, διαχρονικής πολυτέλειας. Διακόσμηση που γεννήθηκε και προοριζόταν αποκλειστικά για παλάτια, έρχεται σήμερα για να δώσει λίγη από την αίγλη της και στο δικό σας χώρο δημιουργώντας σκηνικά βγαλμένα από παραμύθια.

  διαβάστε περισσότερα
 • Τα 10 do της διακόσμησης

  Εάν ζηλεύετε τις καλόγουστα διαμορφωμένες κατοικίες που παρουσιάζονται σε περιοδικά και τηλεόραση, θεωρώντας ότι αποτελούν ένα ουτοπικό όνειρο για εσάς τους ίδιους, τότε σίγουρα κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Μπορείτε πολύ απλά ακολουθώντας μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές να μεταμορφώσετε το χώρο σας στο σπίτι των ονείρων σας:

  διαβάστε περισσότερα
NEWSLETTER